Vila Čarolija

Vila ČAROLIJA, Tara | Najlepši odmor i smeštaj na Tari

Dobrodošli na prezentaciju Vile Čarolija, koja vam nesebično nudi najlepši smeštaj za vaš odmor na Tari! Vila Čarolija je apartmanska vikendica za izdavanje, smeštena na najlepšem delu Srbije: Planina Tara - Kaluđerske Bare, u blizini etno-apartmana Zeleni Čardaci.

 

Vila Carolija

 

Vila Čarolija sastoji se od šest prostranih i potpuno opremljenih apartmana, i idealno je prilagođena za vaš potpuni odmor i užitak u netaktunoj prirodi Planine Tare. U apartmanina Vile Čarolija možete se smestiti 365 dana u godini, a poseban ugođaj u hladnim zimskim mesecima daće vam toplina podnog grejanja koje se nalazi u svim apartmanima.

 

 

Šest prelepih apartmana Vile Čarolija stoje vam na raspolaganju Svi apartmani su potpuno opremljeni za vaš boravak i nesmetani odmor. Našim gosima omogućen je besplatan WiFi signal.

 


View Planina Tara - Tara Mountain in a larger map

 

 Apartmani SUNCOKRET i BOMBONA imaju na spratu dve odvojene spavaće sobe, jedna sa francuskim ležejam, a druga sa dva odvojena kreveta. U prizemlju imaju dvevni boravak sa krevetom na razvlačenje i TV uređajem, potpuno opremljenom kuhinjom, kao i wc/tuš. Apartmani BOMBONA I SUNCOKRET su predviđeni za udoban smeštaj 4 do 6 osoba.

Apartmani ZELENI i CRVENI imaju dvevni boravak sa TV uređajem i 2 kreveta na razvlačenje, potpuno opremljenom kuhinjom, wc/tuš. Apartmani ZELENI i CRVENI su predviđeni za udoban smeštaj 2 do 4 osobe.

Apartmani PETICA i ŠESTICA nalaze se na spratu objekta. Ulaz je sa suprotne strane u odnosu na preostala četiri apartmana, što daje potrebnu privatnost našim gostima. Apartmani su na dva nivoa. U donjem nivou nalazi se kuhinja sa trpezarijom, prostranim dnevnim boravkom i kupatilom, dok se u potkrovlju nalaze dve dvokrevetne sobe. Oba apartmana imaju izlaz na prostranu terasu sa pogledom na četinarsku šumu.

 

 

Apartman Suncokret

 

Apartman Bombona

 

Zeleni Apartman

 

Crveni Apartman

 

Apartman "Petica"

 

Apartman "Šestica"

 

Kontakt...

 

+381 (0) 64 470 3889

+381 (0) 31 862 492


svneskovic@gmail.com

www.VilaCarolija.com


Mira Nešković

 

 

Takođe preporučujemo...