Websajt www.PlaninaTara.rs i novosagrađena vikendica za izdavanje u Zaovinama "Vila Zaovljanka" organizuju nagradni konkurs "Nagrada je TARA! 2012". Konkurs se održava na FB fan stranici "Zaovine" (http://www.facebook.com/zaovine), a nagrada je 7 dana za celu porodicu u "Vili Zaovljanka".


Pravila konkursa: "Nagrada je TARA! 2012"
(1). Konkurs organizuje FB stranica "Zaovine" (www.facebook.com/zaovine) i vikendica za izdavanje "Vila Zaovljanka" (www.VilaZaovljanka.in.rs)
(2). Nagradni konkurs ni na koji način nije sponzorisan, podržan ili povezan sa kompanijom Facebook. Učesnik konkursa daje informacije i fotografije organizatoru konkursa, a ne kompaniji Facebook.
(3). Pravila nagradnog konkursa i upustva za učesnike mogu se videti kartici "Nagrada je TARA! 2012" fan stranice Zaovine.
(4). Nagrada pobedniku je smeštaj sedam dana u vikendici "Vila Zaovljanka" (www.VilaZaovljanka.in.rs). Na raspolaganju je cela vikendica, tj. pobednik može sa sobom povesti broj osoba koji odgovara smeštajnim kapacitetima Vile Zaovljanka navedenim na sajtu www.VilaZaovljanka.in.rs. Termin korišćenja nagrade biće dogovoren poštujući kako želju pobednika, tako i raspoloživost Vile Zaovljanka u datom periodu. Pobednik će biti zamoljen da napravi i organizatoru stavi na raspolaganje album fotografija smeštajnog objekta Vila Zaovljanka i okoline. Pobednik će biti zamoljen da napiše kraći komentar o utiscima prilikom boravka u Vili Zaovljanka.
(5). Za učestvovanje na konkursu potrebno je da učesnik bude fan stranice Zaovine.
(6). Fotografije za konkurs se šalju na email adresu planinatara.rs@gmail.com od ponedeljka 20.02.2012. zaključno sa nedeljom 04.03.2012. Fotografije koje stižu na mail objaviće administrator stranice Zaovine u posebnom albumu. Fotografije za konkurs učesnik ne treba da postavlja na zid stranice.
(7). Predmet nagradnog konkursa je izbor za najlepšu fotografiju snimljenu na području Planine Tare. Na fotografiji se mora videti karakterističan motiv po kome će se prepoznati da je fotografija snimljena na Tari.
(8). Jedan takmičar može poslati do 5 fotografija. Organizator zadržava pravo da ne objavi fotografiju ako je smatra neprikladnom ili neodgovarajućom. Idealne dimenzije fotografija su 960px po dužoj stranici.
(9). Učesnik koji pošalje fotografiju odgovorno potvrđuje da je autor fotografije. Preuzimanje tuđeg autorskog dela radi sticanja koristi predstavlja kršenje zakona, a samim tim i uslova konkursa.
(10). Najlepšu fotografiju bira, tj. pobednika proglašava organizator konkursa. Odluka je konačna, ne podleže osporavanju niti je organizator treba obrazlagati. Broj "lajkova" nije presudan a ako želite, možete pozvati prijatelje da "lajkuju" vašu fotografiju.
(11). Fotografije koje učestvuju u nagradnom konkursu su svojina autora. Autor je saglasan da se fotografije objave na stranici Zaovine. Organizator neće koristiti fotografije u druge svrhe, osim u svrhe konkursa "Nagrada je TARA! 2012". Organizator ne snosi odgovornost ako neko treće lice preuzme objavljene fotografije i neovlašćeno ih koristi.
(12). Obaveštenje o pobedniku konkurska biće objavljeno na sajtu www.PlaninaTara.rs 08.03.2012.