Tarsko Srce

Vikendica TARSKO SRCE | Osluša, Planina Tara - smeštaj i odmor na Tari

Vikendica TARSKO SRCE nalazi se na Osluši, u centralnom delu planine Tare, na 1030m nadmorske visine. Udaljena je 18km od Kaluđerskih Bara i 4km od Mitrovca, gde se nalazi i najbliža prodavnica i ambulanta. Svojim komforom i udobnošću vikendica "Tarsko srce" pružiće Vam sve za vaš savršen odmor na najzdravijem delu planine Tare.

Tara Tarsko Srce Osluša

 

Vikendica raspolaže velikim dnevnim boravkom sa kuhinjom i trpezarijom. U prizemlju se nalazi još kupatilo i mali hodnik. Na spratu su dve spavaće sobe sa po jednim bračnim i jednim singl ležajem. Svaka soba ima terasu sa pogledom za četinarsku šumu. U dnevnom boravku nalazi se TV sa zemaljskim kanalima. Ispred vikendice je veliki plac sa terenom za odbojku, stolom za stoni tenis, pikadom, dečijim ljuljaškama... Vikendica poseduje centralno grejanje, za vaš ugodan boravak i u hladnijim danima. Napajanje vodom je sa centralnog Tarskog vodovoda, a za autentični planinski ugođaj, po želji, na raspolaganju je i izvorska voda iz sopstvenog bunara.

 

 

Od glavnog puta Mitrovac-K.Bare do vikendice stiže se dobrim makadamskim putem dužine 2km. Udaljenost vikendice od Zaovinskog jezera je 8km, Perućačkog jezera 14km, a od vidikovca Osluša 800m. Vikendica "Tarsko srce" je idealno mesto za miran porodični odmor kao i za ugodan boravak svih zaljubljenika u čistu, netaknutu i prirodu. Vikendica je potpuno opremljena, ima frižider, sve potrebne kuhinjske sudove, kao i veš mašinu, posteljinu, peškire...

 

 

 

Kontakt:

Jelena Jelisavčić

+381 64 8969 044

jelisavcic.jelena@yahoo.com