Draganovi Konaci

Draganovi Konaci | Planina Tara, Zaovine - Vikendica za smeštaj i odmor na Tari

Apartmani...

Draganovi Konaci vam nesebično nude dva novoizgrađena i kompletno opremljena apartmana sa odvojenim ulazom, za vaš odmor, ugodni smeštaj i prijatan boravak u oazi netaknute prirode naše najlepše planine. Svaki od apartmana raspolaže sa prostranim dnevnim boravkom, kupatilom i kompletno opremljenom kuhinjom sa trpezarijom u prizemlju. Na spratu svakog od apartmana nalazi se prostrana spavaća soba sa jednim francuskim ležajem i dva razdvojena ležaja. Po potrebi za smeštaj može se koristiti i trosed na razvlacenje u prizemlju. U apartmanima se nalazi kamin za vaš prijatan boravak u zimskim danima, kao i Sat-TV.
Ispred apartmana nalaze se prostrane terase za vaše potpuno uživanje, obed ili kafu uz prelepi pogled ka jezeru. Od apartmana vodi staza duga oko 50m koja omogućava neometan i direktan pristup jezeru. Našim gostima nudimo mogućnost iznajmljivanja velikog gumenog čamca za 12 osoba sa motorom.

 

 

Vikendica...

Vikendica u Draganovim Konacima, smeštena na samoj obali Zaovljanskog jezera, idealna je za potpun odmor i uživanje u netaktnutoj pirodi najlepšeg dela Tare. Našim gostima na raspolaganju je prizemlje u kojem se nalazi kuhinja, dnevni boravak sa jednim ležajem, terasa i kupatilo. Na spratu se nalazi spavaća soba sa tri ležaja, sa terasom koja pruža pogled na jezero. Grejanje je na drva - kamin, koji pruža poseban čar planinske brvnare u hladnim zimskim danima. U sklopu kompleksa "Draganovi Konaci", a na samoj obali Zaovljanskog jezera, nalazi se prelep letnjikovac. Za goste koji uživaju u obedovanju u prirodi, na raspolaganju je ozidani roštilj, tanjirača i kotlić. Od kompleksa "Draganovi Konaci" do jezera postoji direktan pristup - staza, radi nesmetanog uživanja u čarima sportova na vodi, kupanja, pecanja, itd. Našim gostima na raspolaganju je i gumeni desantni čamac sa motorom za 12 osoba.

Domaćinstvo...

Priroda Zaovina nesebično vam nudi mogućnost šetnje pešackim stazama, posetu čuvenim vidikovcima, kao i druge vidove rekreacije: biciklizam, lov, planinarenje, itd, dok kristalno čisto Zaovljansko jezero omogućava sve vrste rekreacije i sportova na vodi, kao što su ribolov (16 vrsta ribe), plivanje, ronjenje, itd. U blizini apartmana mogu se naći domaći proizvodi, sir, med, kajmak, pršut i sl. a u domaćinstvu postoje svi uslovi za spremanje specijaliteta domaće kuhinje. Po potrebi, za veće grupe obezbeđujemo smeštaj u našem domaćinstvu, tj. na spratu porodične kuće sa zasebnim ulazom.

 

 

Kontakt...

+381 64 36 80 850

Verica Lazić

www.DraganoviKonaci.com

 

 

 


Прикажи Planina Tara - Tara Mountain на већој мапи