Прилагођена претрага

Translate This Page

 

 

Nekretnine Tara
Izdvajamo iz ponude !!!
Oglas br.058 / Perućac
Plac pored hotela i jezera Perućac !
Oglas br.035 / Zaovine
Ekskluzivni plac na prodaju !


 Novo!!! - Video Oglasi

Video prezentacije postavljenih oglasa.

Nekretnine Tara YouTube

Novo!!! - Mapa Oglasa

 Satelitska mapa postavljenih oglasa.

Nekretnine Tara Mapa

 

 

Dobrodošli na najveću bazu nekretnina na Planini Tari!


Sajt www.PlaninaTara.rs nije agencija za nekretnine.

Sajt www.PlaninaTara.rs ne snosi odgovornost za tačnost podataka navedenih u oglasima.


Sve nekretnine na Tari - oglasi, prodaja i cene - Plac, Placevi, Apartmani, Vikendice...Republika Srbija - republički geodetski zavod - katastar nepokretnosi:
Prеtrаživаnjе bаzе pоdаtаkа kаtаstrа nеpоkrеtnоsti

 

Napomena:

Prikazane cene su informativnog karaktera. Dogovorite konačnu cenu u direktnom razgovoru.

 

Oglas br082

Dobro Polje / Kaluđerske Bare - veliki plac od 4 ha

Na prodaju veliki plac na Tari, u blizini Kaluđerskih bara, tačnije u Dobrom polju. Plac je veličine 4ha i nalazi se u blizini puta. Pogodan je za građevinske radove, kao i za uzgoj oraha i lešnika. Za ljubitelje prirode ovo je pravo mesto gde mogu provoditi svoje slobodno vreme. Plac je uknjižen.
Cena: ~ 39.000 

Oglas br081

Račanska Šljivovica - veliki plac na izuzetno atraktivnoj lokaciji

Na prodaju veliki plac na izuzetno atraktivnoj lokaciji u naselju Račanska Šljivovica. Površina placa je 121 ar. Plac se nalazi u blizini starog hotela Tara, uz glavni asvaltni put K.Bare-Mitrovac. Na prilazu samom placu se nalazi i zemljani put. Plac ima priključak za vodu, struju, telefon i poseduje dozvolu za gradnju. Zbog svog izuzetnog položaja, idealan je za gradnju vila, motela, vikendica, hotela i drugih komercijalnih objekata.
Cena: ~ 130.000 

Oglas br080

Plac na Tari - Kaluđerske Bare, raskrsnica Beli Bor / Manastir

Na prodaju plac na Tari / Kaluđerske Bare. Plac se nalazi na raskrsnici puteva za hotel Beli Bor i puta ka Manastirskim stanovima, ergeli konja i vidikovcu Crnjeskovo. Površina placa je 11,4 ara, a moguća je i deljivost placa. Na delu Tare na kojoj se nalazi plac dozvoljena je gradnja.
Cena: ~ 19.000 

 

Oglas br079

Rača, vikend naselje "Mala Reka" - vikendica u podnožju Tare

Na prodaju vikendica sa 3 ara placa (bašta i zelenilo), novija gradnja. Vikendica se nalazi na 500m nadmorske visine u podnožju Tare, vikend naselje Mala Reka, 4km od centra Bajine Bašte, pored glavnog asvaltnog puta za Taru / Kaluđerske Bare. Ispred vikednice je veliki parking prostor. Vikendica poseduje trofaznu struju, dve tarife. Vodovod je do placa. Objekat se sastoji od prizemlja i sprata, ukupne korisne površine 70m2, kao i dve terase, ukupne korisne površine 10m2. Predviđeno je centralno grejanje, postoji ozidani odžak.
Cena: ~ 19.000 

 

 Oglas br073

Vikendica na Kaluđerskim Barama na prodaju

Vikendica se nalazi u blizini hotela Beli Bor, kod skretanja ka Manastiru i ergeli konja. Od hotela je udaljena nekih 1200 metara. Sa glavnog asvaltnog puta do vikendice vodi makadamski put u duzini od 100 metara. Vikendica je smeštena na placu povrsine 3,8 ari koji pripada Kaluđerskim barama u okviru Nacionalnog parka Tara. Vikendica ima 133,55 kvadrata bruto površine, od čega suteren ima 33,93, prizemlje 51,44 i potkrovlje 48,18 kvadrata. Struja i voda su regularno priključeni, a računi se uredno i redovno izmiruju. Vikendica je završena i u potpunosti opremljena za boravak, i kao takva se prodaje sa komplet nameštajem i potpuno opremljenim enterijerom. Poseduje svu dokumentaciju, a koja je predata za legalizaciju koja je u toku.

 Cena: ~ 50.000   

 

 

Oglas br071

Plac u Račanskoj Šljivovici na prodaju  

Na prodaju plac u Račanskoj Šljivovici u zoni vikend naselja, veličine 4,3 ara. Plac je udaljen oko 50m makadamskim putem od glavnog asvaltnog puta K.Bare-Mitrovac. Na placu se nalazi vod struje i šaht sa vodom.

Cena po aru: ~ 2.000  

 

 

 

Oglas br066

Plac na prodaju u Račanskoj Šljivovici

Na prodaju plac u Račanskoj Šljivovici, veličine 8 ari. Plac se nalazi pored glavnog asvaltnog puta koji vodi od Kaluđerskih Bara do Mitrovca, te je omogućen pristup placu i u zimskim uslovima. Plac je udaljen od hotela Omorika oko 3,5 km. Pored placa nalaze se priključci vode i struje. Jedna od najatraktivnijih lokacija na ovom delu Planine Tare. Mogućnost kompenzacije za nov nekorišćen građevinski materijal.

Cena po aru: 2.000

 

 

Oglas br065

Račanska Šljivovica - plac na prodaju

Na prodaju plac u Račanskoj Šljivovici, površine oko 9 ari. Plac je udaljen oko 5km od hotela Omorika. Nalazi se pored glavnog asvaltnog puta Kaluđerske Bare-Mitrovac, pa je pristup placu moguć i u zimskim uslovima. Pored placa prolazi Tarski vodovod, a vod struje nalazi se preko puta. Na placu postoji manji izvor. Plac je blago naget i osunčan, i predstavlja jednu od najatraktivnijih lokacija na ovom delu Tare.

Cena po aru: ~ 2.000  

 

 

 Oglas br063

Sokolina - plac na prodaju

Na prodaju plac na Sokolini veličine 8 ari. Plac se nalazi uz nasuti makadamski put koji vodi kroz Sokolinu. Na placu su dovedeni priključci vode i struje.

 Cena po aru: ~ 1.500  

 

 

Oglas br. 061
Perućac - imanje sa pogledom na jezero

Na prodaju zemljište / imanje sa lepim pogledom na jezero Perućac. Ukupna površina imanja je 87 ari, a sastoji se od više katastarskih parcela, i to: voćnjak, njiva, livada i šuma. Od jezera Perućac imanje je udaljeno oko 500m asvaltnim putem i oko 600m nasutim makadamskim putem. U blizini je hotel "Jezero", plaža, prodavnica, itd. Priključci za gradski vodovod i električnu mrežu su u neposrednoj blizini. Prodaje se u celini.

 Cena za celokupno imanje: ~ 35.000

 

 

Oglas br. 059
Račanska Šljivovica - Plac na prodaju

Na prodaju plac od 8 ari u Račanskoj Šljivovici. Plac je pod blagim nagibom i udaljen je oko 100m od glavnog asvaltnog puta K.Bare-Mitrovac. Do placa vodi kraći put koji je jednim delom nasut, a drugim delom ostavljen i predviđen za nasipanje. Preko placa prolazi vod struje, a u blizini je i priključak vode.

 

 

 Oglas br. 058
Plac pored hotela i jezera Perućac

Na prodaju plac u Perućcu veličine 11.27 ari. Plac se nalazi na extra lokaciji idealnoj za svaku namenu. Dovoljno je veliki kako za ličnu namenu, tako i za izgradnju smeštajno-apartmanskog objekta. Jedna od poslednjih slobodnih lokacija na ovom delu toka Drine. Od kupališta na jezeru Perućac udaljen je svega 200m a od hotela "Jezero" oko 100m. Ipak, dovoljno je "zaklonjen" i omogućava mir i tišinu, dok se sa placa se pruža pogled na deo Perućačkog jezera. Plac se nalazi uz sami asvaltni put sa donje strane, dok mu se može pristupiti i sa gornje strane sa puta koji vodi od parkinga hotela "Jezero". Preko puta placa nalazi se krug HE Bajina Bašta, pa je mir i tišina sa te strane zagarantovan. Plac je pod nagibom, što omogućava da objekat na njemu bude izdignut od glavnog asvaltnog puta. Istovremeno, moguć je pristup u svako doba godine. Plac se vodi kao livada / zemljište u građevinskom području.

Cena po aru: ~ 3.000

 

 

Oglas br. 053
Na prodaju plac u Zaovinama - Jelisavčići

Na prodaju plac u Jelisavčićima, Zaovine. Plac se nalazi pored puta za zaseok Jelisavčići, i udaljen je oko 200 metara od jezera. Postoji mogućnost priključenja na vodu i struju. Sa placa se pruža pogled na jezero.

 Cena po aru: ~ 1.300

 

 

 Oglas br. 052
Placevi na prodaju - Sekulić

Na prodaju placevi na Sekuliću veličine od 4 do 5 ari. Placevi se nalaze 300 metara od ski staze "nagramak", u blizini nedavno izgrađene crkve Kneza Lazara. Pored placeva prolazi put i vod struje. Snabdevanje placeva vodom je omogućeno iz bunara.
Cena po aru: 1.700

 

Oglas br. 051
Plac pod šumom - Rastište, Perućac

Na prodaju plac pod šumom (bukva, hrast) u mestu Gaočići, Rastište na putu Perućac – Mitrovac, površine 66 + 2.5 ari. Do placa sa donje strane vodi zemljani put (Lukića put), dok je sa gornje strane plac pristupačan sa asfaltnog puta koji vodi na Mitrovac. Plac je pod nagibom. Strujni vod je u neposrednoj blizini, dok priključak za vodu nije rešen.

Cena po aru: ~ 500 320

 

 

Oglas br. 049
 Perućac - trosoban stan na prodaju

Na prodaju trosoban stan od 74 m2 u Perućcu. Stan se nalazi u centru Perućca, na 2. spratu stambene zgrade izgrađene 1973. Ispred zgrade nalazi se veliki parking. Stan ima dve terase, a pripada mu i garaža površine 12,5m2, kao i podrum površine 4m2. Grejanje u stanu je na čvrsto gorivo. Do reke Drine i glavnog asvaltnog puta vodi kraći asvaltni put, kojim se ide 2km od jezera. Namena stana može biti za porodično stanovanje, turističke delatnosti ili za sportske ribolovce. Stan se prodaje po želji kao opremljen ili kao prazan.

 Cena po kvadratu: ~ 400

 

 

 Oglas br. 048
Na prodaju velika parcela ili placevi na putu Bajina Bašta - Tara

Na prodaju velika parcela površine od oko 40 ari, može i kao deljeni manji placevi na putu Bajina Bašta - Kaluđerske Bare. Parcela je udaljena od Bajine Bašte oko 4km, a od glavnog asvaltnog puta vodi prilaz parceli širine 4m u dužini oko 50m. Preko parcele prolazi vod struje. Zemljište je na osunčanoj strani, pod vrlo blagim je nagibom, sa pogledom na predele oko manastira Rača.

Cena po aru: ~ 800

 

 

Oglas br. 045
Veliki apartmanski objekat na prodaju - Kaluđerske Bare

Na prodaju veliki apartmanski objekat u strogom centru na Kaluđerskim Barama. Objekat je površine u osnovi 15.5m x 9m, a sastoji se prizemlja, sprata i visokog potkrovlja, dok se u suterenu nalazi kontlarnica. U prizemlju se nalaze dva potpuno izrađena i opremljena dvosobna apartmana površine oko 49m2 svaki, plus velika natkrivena terasa. Na spratu se nalazi 6 studio apartmana u izgradnji, površine oko 30m2. Završeni su grubi građevinski radovi, a postoji skoro sav materijal za završetak ostalih radova. Objekat se nalazi na placu od 3 ara, ima vodu, struju i rešenu kanalizaciju. Parno grejanje je na čvrsta goriva iz zajedničke kotlarnice. Objekat je udaljen od nove pošte oko 100m, i od restorana "Jeremičak" oko 200m i do njega vodi kraći makadamski put. Radovi na fasadi objekta su oko 70% završeni. Objekat se prodaje ceo, bez mogućnosti kupovine pojedinačnih apartmana.

 Cena: ~ 320.000

 

 

Oglas br. 043
Ekskluzivni apartmani na prodaju na Mitrovcu na Tari

Na prodaju apartmanski objekat sa 4 apartmana (dva manja i dva veća) u vikend naselju Novakovići, Mitrovac na Tari. Objekat je od glavnog asvaltog puta udaljen oko 450m makadamskim putem.  Poseduje vodu, struju kanalizaciju a grejanje je na struju. Objektu pripada i 6 ari placa namenjenih za dvorište i parking mesta. Prodaja može biti za ceo objekat ili se mogu kupiti pojedinačni apartmani. Apartmani su različite površine, i to manji oko 30m2 i veći oko 35m2 a svaki ima terasu od oko 4m2. Apartmani se prodaju potpuno opremljeni sa nameštajem. Svaki apartman ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Ulaz je iz zajedničkog hodnika.

Cena za manje apartmane: ~ 40.000
Cena za veće apartmane: ~ 45.000
Cena za ceo objekat: ~ 165.000

 

 

Oglas br. 042
Mitrovac na Tari - Vikendica na prodaju

Na prodaju vikendica u planinskom stilu u vikend naselju Novakovići, Mitrovac na Tari. Vikendica je od glavnog asvaltog puta udaljena oko 500m makadamskim putem. Sastoji se od suterena površine 30m2 i kojem ima kupatilo, kuhinja i soba, zatim od prizemlja površine 30m2 (dnevni boravak, kuhinja, trpezarija, kupatilo), kao i dve sobe u potkrovlju plus terasa. Ispred vikendice nalazi se velika terasa a ispod nje je zatvoreni prostor koji služi kao ostava. Objekat ima struju, vodu, kanalizaciju, a prodaje se potpuno opremljen sa nameštajem i dvorištem od 3 ara. Vikendica je detaljno renovirana i spolja obložena stiroporom 5cm. Grejanje je na čvrsta goriva (kamin) ili na struju. 

 Cena: ~ 53.000

 

 

 Oglas br. 041

Plac sa građevinskom dozvolom na prodaju - Zaovine, Jelisavčići

Na prodaju plac veličine 5 ari u Zaovinama, zaseok Jelisavčići. Plac poseduje dozvolu za gradnju objekta osnove 6m x 7m (podrum, prizemlje i potkrovlje). Sa placa se pruža nezaklonjen pogled na jezero Zaovine. Do placa vodi makadamski put dužine 200m sa glavnog asvaltnog puta.

 Cena po aru: ~ 1.700

 

 

Oglas br. 040

Na prodaju veliki apartmanski objekat u izgradnji na obali jezera Zaovine

Na prodaju jedan od najvećih objekata na Tari. Objekat se nalazi u poodmakloj fazi izgradnje i smešten je u zaseoku Jelisavčići, uz asvaltni put na obali Zaovinskog jezera. Sastoji se od prizemlja, sprata i potkrovlja. Osnova zgrade je 23.5m x 7.5m. Na raspolaganju je osam apartmana različitih veličina, površine do 45m2, kao i zajednička prostorija površine oko 100m2. Svi apartmani imaju terasu sa pogledom na jezero. Poseban transformator predviđen je za napajanje objekta strujom, a postoji tehnička mogućnost da svaki apartman ima sopstveni priključak struje, kao i poseban vodomer. Urađen je idejni projekat za priključak vode i završena je instalacija kanalizacije. Grejanje je predviđeno na struju, a svaki apartman ima i priključak za odžak. Na prodaju je ceo objekat ili jedna grana objekta (do polovine površine celog). Pojedinačni apartmani za sada se ne prodaju.

 Cena za ceo objekat: ~ 320.000

Napomena: na objektu se konstantno izvode radovi, tako da podaci, video, fotografije i cena mogu da odstupaju od navedenih.

 

 

 Oglas br. 039

Apartmanski objekat ili pojedinačni apartmani na prodaju

Na prodaju apartmanski objekat ili pojedinačni apartmani u njemu. Objekat se nalazi u naselju "Krnja Jela", na putu Mitrovac - Zaovine kod skretanja za Mokru Goru. Uz pojedinačni apartman kupac dobija i parking mesto, a kupac celog objekta dobija gratis još i oko 4 ara placa. Objekat se sastoji od velike zajedničke prostorije u polupodrumu neto površine oko 65 kvadrata, zatim dva apartmana u prizemlju, neto površine od po 32 kvadrata + terasa, kao i dva apartmana na spratu neto površine od po 50 kvadrata (sprat i visoko potkrovlje) + terasa. Objekat poseduje građevinsku dozvolu. Ima rešenu kanalizaciju, priključak vode i jedan priključak struje, a svaki apartman ima kontrolno brojilo. Grejanje je na struju (Norveški radijatori).

Cena (po m2): ~ 900

 

 

 Oglas br. 037

Plac od 15 ari na Kaluđerskim Barama na prodaju

Na prodaju plac od 15 ari u užem centru područja Kaluđerske Bare. Plac je jedna od najvećih slobodnih površina u centralnom delu Kaluđerskih Bara. Postoji mogućnost podele i kupovine manje površine. Plac je "sakriven" u šumi, a namena zemljišta je građevinsko na negrađevinskom delu Tare (šuma), te je pojednostavljena procedura za dobijanje dozvole za gradnju. Plac se nalazi se u blizini nove pošte, u pravcu galerije "Tarski" i udaljen je oko 50m od puta, a do placa je predviđen put širine 3m za prilaz automobilom.

 Cena po aru: ~ 6.000 4.000

 

 

 Oglas br. 035

Zaovine - ekskluzivni plac na prodaju sa pogledom i pristupom na jezero

Na prodaju plac od 8 ari na ekskluzivnoj lokaciji, pored jezera u Zaovinama. Moguć je priključak za vodu i struju. Plac je udaljen oko 100m od asfaltnog puta i smešten je do ucrtanog kolskog puta. Obezbeđen je direktan pristup obali jezera koje je od placa udaljeno oko 150m. Obala jezera može da se koristi kao plaža, da se ubaci čamac itd...Sa vlasnikom susednog placa zajednički je kupljen komad placa koji služi za parking. Veličina placa je oko 20x40 metara.

 Cena po aru: ~ 2.500

 

 

Oglas br. 029

Vikendica na prodaju - Tara, Kaluđerske Bare, u blizini apartmana "Zeleni Čardaci"

Na prodaju vikendica na Kaluđerskima Barama, u blizini "Zelenih Čardaka". Vikendica je zaseban objekat sa dva apartmana (Duplex), a prodaje se kao cela ili se može kupiti svaki apartman posebno. Oba nivoa su potpuno stilski opremljena. Donji nivo (suteren) je površine 30 m2, i ima dnevni boravak sa ozidanim kaminom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu. Gornji nivo od 40 m2 (prizemlje+potkrovlje) poseduje dnevni boravak, kupatilo i prostor za spavanje u potkrovlju. Vikendica ima etažno grejanje na struju, a nalazi se na 2,5 ari placa.

Cena: 25.000 + 25.000

 

 

 Oglas br. 028

Na prodaju novoizgrađeni apartmanski objekat na Kaluđerskim Barama

Na prodaju apartmanski objekat od 8 apartmana na Kaluđerskim Barama na Tari, u blizini apartmanskog kompleksa "Zeleni Čardaci". Apartmani su veličine od 35m2 (+10m2 pokrivena terasa) do 55m2 (+5m2 terasa). Svaki apartman ima vodu i struju (zasebna brojila), kanalizaciju, parking i deo dvorišta. Svaki apartman poseduje: radijatorsko etažno grejanje na struju, dnevni boravak sa ozidanim kaminom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu, a veći imaju i galeriju u potrkovlju.

Cena (po m2): ~ 1.000

 

 

Oglas br. 022

Na prodaju mlada čamova šuma u Zaovinama

Na prodaju čamova (smrča - jela) šuma u Zaovinama ukupne površine 1 hektar. Šumu čine mlada stabla do 1m3. Do šume vodi traktorski put.

Cena: ~ 8.000

 

 

Oglas br. 021

Na prodaju placevi u Zaovinama - extra cena

Na prodaju parcela u Zaovinama podeljena na više parcelisanih placeva u veličinama od 5,5 do 12 ari. Preko placeva prolazi vod struje. Na parceli se nalazi izvorska voda, a u blizini se nalazi vodovod. Parcela je blago nagnuta od 1% do 5%. Parcela je udaljena 3km asfaltom od brane "Lazići" plus 700m makadamskog puta.

 Cena po aru (za pojedinačni plac): 500 

Cena po aru (za celu parcelu): 200

 

 

 Oglas br. 016

  Zaovine - Jelisavcici - Plac/Placevi na obali jezera

Na prodaju Plac / Placevi u Zaovinama, zaseok Jelisavčići. Plac se nalazi na samoj obali jezera, moguć je pristup jezeru sa placa (u zavisnosti od nivoa vode). Kroz plac prolazi glavni asfaltni put. Povrsina je 31ar sa jedne i 50ari sa druge strane puta. Moguće parcelisanje na manje placeve. Na placu se nazali manji izvor tekuće vode.

Cena po aru: 1.000 ~ 1.200

 

 

Oglas br. 015

  Luksuzna kuća i restoran na prodaju - Volujac

Na prodaju luksuzna kuća od 360m2 i 30 ari placa u Volujcu, na samoj raskrsnici Užice-Tara-B.Bašta, nekada čuveni restoran "Zlatan Breg". Kuća se nalazi 7km od Užica. U sklopu ove stambeno-poslovne zgrade, nalaze se: sopstvena trafo-stanica 50kW, sopstveni rezervoar vode za piće, skladište povrća, ambalaže i pića, kotlarnica, ugljarnica, sušara za sušenje mesa, dva obora za tovljenike, pekara sa roštiljem, garaža sa dva parking mesta, veliki restoran i velika letnja terasa površine 90m2.

Cena: ~ 250.000

 

 

Oglas br. 014

Nedovršena kuća na prodaju - Račanska Šljivovica 


Na prodaju nedovršena kuća od 150m2, sa garazom, spratom i potkrovljem u Račanskoj Šljivovici. U kući je uradjena strujna instalacija i grubi malterski radovi, a priključak za vodu je doveden na 1m od kuće. Kuća se prodaje sa 6 ari dvorišta. Do kuće vodi makadamski put i udaljena je oko 300m od asfaltnog puta K.Bare-Mitrovac, nedaleko od hotela "Šljivovica".

Cena: 60.000 ~ 30.000

 

Oglas br. 0005

Placevi pored jezera Zaovine

 

Na prodaju placevi pored jezera u Zaovinama. Do placeva vodi neasvaltirani put pored jezera. Lokacija koja postaje apartmansko naselje. Na prodaju je više placeva ili u komadu.

Cena po aru:  ~ 1.300

Oglas br. 010

Na prodaju zemljište u Solotuši


Na prodaju poljoprivredno zemljište (livada) veličine 24,20 ari u Solotuši podno Planine Tare, kroz koje protiče rečica-potok. Idealno za ribnjak ili etno-selo. Parcela se prodaje kao cela, bez mogućnosti podele.

Cena po aru: ~ 1.700

Oglas br. 0004

Parcelisani placevi u Vežanji - Zaovine

Na prodaju više parcelisanih placeva od 4+ ara u Vežanji - Zaovine, 500-600m od jezera. Može zamena za automobil.

Cena po aru: ~ 1.600

Oglas br. 009

Placevi u Zaovinama na prodaju

Na prodaju parcela od 86 ari sa mogućnošću podele na manje placeve. Parcela se nalazi par metara od asfaltnog puta koji vodi oko jezera.

Cena po aru: 1.000 ~ 1.200

Oglas br. 0003

Plac od 20 ari u Perućcu

Na prodaju plac-šuma od 20 ari, 500-1000m udaljen od centra Perućca i glavnog asfaltnog puta. Do placa vodi asfaltni put. Moguća podela na manje placeve.

Cena po aru: 1.000 ~ 1.200

Oglas br. 0002

Plac / placevi na Mitrovcu u centru

Na prodaju parcela od 60 ari na Mitrovcu. Moguća podela na manje placeve. Ekskluzivna lokacija. Placevi se nalazi na glavnom asfaltnom putu koji prolazi kroz Mitrovac na Tari, neposredno uz restoran "Lovac", na samom skretanju za Mokru Goru.

Cena po aru: 2.000 ~ 2.500

Oglas br. 001

Parcelisani placevi na Kaluđerskim Barama 

Na prodaju parcelisani placevi raznih veličina na Kaluđerskim Barama. Ekskluzivna lokacija, na putu Tara-Bajina Bašta, 600-700m od restorana "Kurta", kod skretanja za Jasikovice.

Cena po aru: 2.000 ~ 2.300

 

Prodajete nekretninu na Tari ili pored Drine?

Kontaktirajte sajt PlaninaTara.rs

nekretnine.tara@gmail.com