Dobrodošli na najveću bazu nekretnina na Planini Tari!

Sve nekretnine na Tari - oglasi, prodaja i cene - Plac, Placevi, Apartmani, Vikendice...

Sajt www.PlaninaTara.rs ne snosi odgovornost za tačnost podataka navedenih u oglasima.

Novo!!! - Mapa Oglasa

Satelitska mapa postavljenih oglasa.

U pripremi!!! - Video oglasi

Video prezentacije postavljenih oglasa.

Napomena:

Prikazane cene su informativnog karaktera. Dogovorite konačnu cenu u direktnom razgovoru.

Oglas br. 0026

Rastište - placevi sa građevinskom dozvolom

Na prodaju više placeva u Rastištu. Kompletna infrastruktura i dozvola za gradnju. Placevi su udaljeni 1km makadamskim putem od glavnog asvaltog puta Perućac-Predov Krst, odnosno 2 km od škole u Rastištu u pravcu Predovog Krsta.
Cena po aru: ~ 3.000 €

 

Oglas br. 0025

Zaovine - parcela od 86 ari na prodaju

Na prodaju parcela od 86 ari u Zaovinama. Vodi se kao građevinsko zemljište. Parcela se nalazi u neposrednoj blizini glavnog asvaltnog puta koji vodi oko Zaovljanskog jezera, i od tog puta udaljena je 30m makadamskim putem. Udaljenost od brane Lazići je oko 4km, u pravcu sela Vežanja. Na par stotina metara prolazi vod struje, a snabdevanje vodom moguće je iz bunara. Parcela se prodaje u celini.
Cena po aru: ~ 1.500 €

 

Oglas br. 0024

Dobro Polje / Kaluđerske Bare - veliki plac od 4 ha

Na prodaju veliki plac na Tari, u blizini Kaluđerskih bara, tačnije u Dobrom polju. Plac je veličine 4ha i nalazi se u blizini puta. Pogodan je za građevinske radove, kao i za uzgoj oraha i lešnika. Za ljubitelje prirode ovo je pravo mesto gde mogu provoditi svoje slobodno vreme. Plac je uknjižen.
Cena : ~ 39.000 €

 

Oglas br. 0022

Plac u Račanskoj Šljivovici na prodaju

Na prodaju plac u Račanskoj Šljivovici u zoni vikend naselja, veličine 4,3 ara. Plac je udaljen oko 50m makadamskim putem od glavnog asvaltnog puta K.Bare-Mitrovac. Na placu se nalazi vod struje i šaht sa vodom.
Cena po aru: ~ 2.000

 

Oglas br. 0021

Plac na prodaju u Račanskoj Šljivovici

Na prodaju plac u Račanskoj Šljivovici, veličine 8 ari. Plac se nalazi pored glavnog asvaltnog puta koji vodi od Kaluđerskih Bara do Mitrovca, te je omogućen pristup placu i u zimskim uslovima. Plac je udaljen od hotela Omorika oko 3,5 km. Pored placa nalaze se priključci vode i struje. Jedna od najatraktivnijih lokacija na ovom delu Planine Tare. Mogućnost kompenzacije za nov nekorišćen građevinski materijal.
Cena po aru: ~ 2.000

 

Oglas br. 0019

Perućac - imanje sa pogledom na jezero

Na prodaju zemljište / imanje sa lepim pogledom na jezero Perućac. Ukupna površina imanja je 87 ari, a sastoji se od više katastarskih parcela, i to: voćnjak, njiva, livada i šuma. Od jezera Perućac imanje je udaljeno oko 500m asvaltnim putem i oko 600m nasutim makadamskim putem. U blizini je hotel "Jezero", plaža, prodavnica, itd. Priključci za gradski vodovod i električnu mrežu su u neposrednoj blizini. Prodaje se u celini.
Cena : ~ 30.000 €

 

Oglas br. 0018

Račanska Šljivovica - Plac na prodaju

Na prodaju plac od 8 ari u Račanskoj Šljivovici. Plac je pod blagim nagibom i udaljen je oko 100m od glavnog asvaltnog puta K.Bare-Mitrovac. Do placa vodi kraći put koji je jednim delom nasut, a drugim delom ostavljen i predviđen za nasipanje. Preko placa prolazi vod struje, a u blizini je i priključak vode.
Cena po aru: ~ 2.000

 

Oglas br. 0017

Na prodaju plac u Zaovinama - Jelisavčići

Na prodaju plac u Jelisavčićima, Zaovine. Plac se nalazi pored puta za zaseok Jelisavčići, i udaljen je oko 200 metara od jezera. Postoji mogućnost priključenja na vodu i struju. Sa placa se pruža pogled na jezero.
Cena po aru: ~ 2.000

 

Oglas br. 0016

Placevi na prodaju - Sekulić

Na prodaju placevi na Sekuliću veličine od 4 do 5 ari. Placevi se nalaze 300 metara od ski staze "nagramak", u blizini nedavno izgrađene crkve Kneza Lazara. Pored placeva prolazi put i vod struje. Snabdevanje placeva vodom je omogućeno iz bunara.
Cena po aru: ~ 2.000

 

Oglas br. 0015

Plac pored hotela i jezera Perućac

Na prodaju plac u Perućcu veličine 11.27 ari. Plac se nalazi na extra lokaciji idealnoj za svaku namenu. Dovoljno je veliki kako za ličnu namenu, tako i za izgradnju smeštajno-apartmanskog objekta. Jedna od poslednjih slobodnih lokacija na ovom delu toka Drine. Od kupališta na jezeru Perućac udaljen je svega 200m a od hotela "Jezero" oko 100m. Ipak, dovoljno je "zaklonjen" i omogućava mir i tišinu, dok se sa placa se pruža pogled na deo Perućačkog jezera. Plac se nalazi uz sami asvaltni put sa donje strane, dok mu se može pristupiti i sa gornje strane sa puta koji vodi od parkinga hotela "Jezero". Preko puta placa nalazi se krug HE Bajina Bašta, pa je mir i tišina sa te strane zagarantovan. Plac je pod nagibom, što omogućava da objekat na njemu bude izdignut od glavnog asvaltnog puta. Istovremeno, moguć je pristup u svako doba godine. Plac se vodi kao livada / zemljište u građevinskom području.
Cena po aru: ~ 3.000

 

Oglas br. 0014

Perućac - trosoban stan na prodaju

Na prodaju trosoban stan od 74 m2 u Perućcu. Stan se nalazi u centru Perućca, na 2. spratu stambene zgrade izgrađene 1973. Ispred zgrade nalazi se veliki parking. Stan ima dve terase, a pripada mu i garaža površine 12,5m2, kao i podrum površine 4m2. Grejanje u stanu je na čvrsto gorivo. Do reke Drine i glavnog asvaltnog puta vodi kraći asvaltni put, kojim se ide 2km od jezera. Namena stana može biti za porodično stanovanje, turističke delatnosti ili za sportske ribolovce. Stan se prodaje po želji kao opremljen ili kao prazan.
Cena (po m2): ~ 400 €

 

Oglas br. 0013

Ekskluzivni apartmani na prodaju na Mitrovcu na Tari

Na prodaju apartmanski objekat sa 4 apartmana (dva manja i dva veća) u vikend naselju Novakovići, Mitrovac na Tari. Objekat je od glavnog asvaltog puta udaljen oko 450m makadamskim putem.  Poseduje vodu, struju kanalizaciju a grejanje je na struju. Objektu pripada i 6 ari placa namenjenih za dvorište i parking mesta. Prodaja može biti za ceo objekat ili se mogu kupiti pojedinačni apartmani. Apartmani su različite površine, i to manji oko 30m2 i veći oko 35m2 a svaki ima terasu od oko 4m2. Apartmani se prodaju potpuno opremljeni sa nameštajem. Svaki apartman ima dnevni boravak, kuhinju sa trpezarijom, spavaću sobu, kupatilo i terasu. Ulaz je iz zajedničkog hodnika.
Cena za manje apartmane: ~ 40.000 €
Cena za veće apartmane: ~ 45.000 €
Cena za ceo objekat: ~ 165.000 €

 

Oglas br. 0011

Vikendica na prodaju - Tara, Kaluđerske Bare, u blizini apartmana "Zeleni Čardaci"

Na prodaju vikendica na Kaluđerskima Barama, u blizini "Zelenih Čardaka". Vikendica je zaseban objekat sa dva apartmana (Duplex), a prodaje se kao cela ili se može kupiti svaki apartman posebno. Oba nivoa su potpuno stilski opremljena. Donji nivo (suteren) je površine 30 m2, i ima dnevni boravak sa ozidanim kaminom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu. Gornji nivo od 40 m2 (prizemlje+potkrovlje) poseduje dnevni boravak, kupatilo i prostor za spavanje u potkrovlju. Vikendica ima etažno grejanje na struju, a nalazi se na 2,5 ari placa.
Cena: 25.000 + 25.000 €

 

Oglas br. 0010

Na prodaju novoizgrađeni apartmanski objekat na Kaluđerskim Barama

Na prodaju apartmanski objekat od 8 apartmana na Kaluđerskim Barama na Tari, u blizini apartmanskog kompleksa "Zeleni Čardaci". Apartmani su veličine od 35m2 (+10m2 pokrivena terasa) do 55m2 (+5m2 terasa). Svaki apartman ima vodu i struju (zasebna brojila), kanalizaciju, parking i deo dvorišta. Svaki apartman poseduje: radijatorsko etažno grejanje na struju, dnevni boravak sa ozidanim kaminom i kuhinjom, kupatilo i spavaću sobu, a veći imaju i galeriju u potrkovlju.
Cena (po m2): ~ 1.000 €

 

Oglas br. 0008

Parcela / placevi u Zaovinama

Na prodaju parcela u Zaovinama oko 60 ari, sa mogućnošću deljenja na manje površine. Udaljena od brane "Lazići" 5 km i od asfaltnog puta 1,2 km. Put, struja i izvorska voda na parceli, kao i blizina vodovoda. Blagi nagib do 5%, jugozapadna ekspozicija. Dozvoljena gradnja.
Cena po aru, za površine do 15 ari: ~ 1.500 €
Cena po aru, za preko 15 ari ili za celu parcelu: dogovor

 

Oglas br. 0007

Zaovine - Jelisavcici - Plac/Placevi na obali jezera

Na prodaju Plac / Placevi u Zaovinama, zaseok Jelisavčići. Plac se nalazi na samoj obali jezera, moguć je pristup jezeru sa placa (u zavisnosti od nivoa vode). Kroz plac prolazi glavni asfaltni put. Povrsina je 31ar sa jedne i 50ari sa druge strane puta. Moguće parcelisanje na manje placeve. Na placu se nazali manji izvor tekuće vode.
Cena po aru: 1.000 ~ 1.200 €

 

Oglas br. 0006

Nedovršena kuća na prodaju - Račanska Šljivovica 

Na prodaju nedovršena kuća od 150m2, sa garažom, spratom i potkrovljem u Račanskoj Šljivovici. U kući je uradjena strujna instalacija i grubi malterski radovi, a priključak za vodu je doveden na 1m od kuće. Kuća se prodaje sa 4 ara dvorišta. Do kuće vodi makadamski put i udaljena je oko 300m od asfaltnog puta K.Bare-Mitrovac, nedaleko od hotela "Šljivovica".
Cena:  ~ 40.000 €

 

Oglas br. 0005

Placevi pored jezera Zaovine

Na prodaju placevi pored jezera u Zaovinama. Do placeva vodi neasvaltirani put pored jezera. Lokacija koja postaje apartmansko naselje. Na prodaju je više placeva ili u komadu.
Cena po aru:  ~ 1.300 €

 

Oglas br. 0004

Zaovine - parcelisani placevi u Vežanji

Na prodaju više parcelisanih placeva od 4+ ara u Vežanji - Zaovine, 500-600m od jezera. Može zamena za automobil.
Cena po aru: ~ 1.600 €

 

Oglas br. 0001

Parcelisani placevi na Kaluđerskim Barama

Na prodaju parcelisani placevi raznih veličina na Kaluđerskim Barama. Ekskluzivna lokacija, na putu Tara-Bajina Bašta, 600-700m od restorana "Kurta", kod skretanja za Jasikovice.
Cena po aru: 2.000 ~ 2.300

 

Prodajete nekretninu na Tari ili pored Drine?

Kontaktirajte sajt PlaninaTara.rs
nekretnine.tara@gmail.com