Apartmani Tara

Apartmani Tara | Kaluđerske Bare - Privatni smeštaj za odmor na Tari

Apartmani Tara su luksuzni apartmani za iznajmljivanje na Tari, za vaš smeštaj i odmor na najlepšoj planini Srbije. Apartmani Tara nesebično nude 3 (tri) prostrana i komforna apartmana za vaše uživanje i odmor.

 

Apartmani Tara

 

Apartmani Tara poseduju potpuno opremljene kuhinje, spavaće sobe i kupatila. Zahvaljujući centralnom grejanju za hladne zimske mesece, Apartmani Tara vam omogućavaju odmor u prirodi u svako doba godine. Ovde ćete naći sve što je potrebno za potpuni odmor i uživanje.

 

 

Apartmani Tara smešteni su na najlepšem delu Planine Tare - Kaluđerskim Barama. Idealno pozicionirani, Apartmani Tara pružaju odlične mogućnosti za šetnju ili obilazak živopisnih predela Planine Tare i njenog okruženja biciklom ili automobilom. Gostima Apartmana Tara na raspolaganju stoji veliki parking prostor.

 


View Planina Tara - Tara Mountain in a larger map

 

Apartmani Tara ugostiće zaljubljenike u prirodu i pozvati ih da uživaju u najprivlačnijem delu Srbije. Apartmani Tara, idealan spoj modernog enterijera i savršene lokacije, pruža vam sve uslove za udoban boravak. Dođite i ostanite u oazi netaknute prirode uz diskretan dodir luksuza.

 

 

Apartman IVA...

Apartman IVA raspolaže dnevnom sobom sa terasom, kupatilom i dve spavaće sobe. Dnevna soba raspolaže sa velikim prostorom za dnevni boravak, kuhinjom i trpezarijom. U dnevnoj sobi nalazi se veliki kauč za dve osobe. U svakoj spavaćoj sobi nalazi se bračni krevet. Kupatilo je potpuno opremljeno, sa tuš-kabinom, lavaboom i WC-om.

Tel.: +381 64 129 6606

MIMA-1 je studio apartman sa terasom, kuhinjom, trpezarijom i prostorom za dnevni boravak. Raspolaže sa velikim bračnim krevetom, koji se po potrebi može razdvojiti na dva odvojena kreveta, dok je gostima na raspolaganju i treći krevet koji se izvlači. Kupatilo je potpuno opremljeno, sa tuš-kabinom, lavaboom i WC-om.

 

Apartman MIMA-2 raspolaže dnevnom sobom sa terasom, kupatilom i spavaćom sobom. Dnevna soba raspolaže se velikim prostorom za dnevni boravak, kuhinjom i trpezarijom. U dnevnoj sobi nalazi se veliki kauč za dve osobe. U spavaćoj sobi nalazi se veliki bračni krevet koji može biti razdvojen na dva zasebna kreveta, dok je gostima na raspolaganju i treći krevet koji se izvlači. Kupatilo je potpuno opremljeno, sa tuš-kabinom, lavaboom i WC-om.

Apartman MIMA-1...

Tel.: +381 63 7784 944

 

Apartman MIMA-2...

Tel.: +381 63 7784 944


 

Takođe preporučujemo...